logo

Nyhedsblog



Turismepotentiale

08/03/2007 kl. 08:58 af Jørgen Peter Kjeldsen

Turismepotentiale.

Til inspiration, med henblik på udviklingen af de forskellige potentialer for Finca El Doradito, kan man kigge på hjemmesiden Bio-Nica Biblioteca Virtual – Ecoturismo, hvor der præsenteres en række rapporter – på spansk! – som analyserer mulighederne for økoturisme på nicaraguanske fincaer. De fleste af rapporterne handler om fincaer, som i forvejen er registreret som “Reserva Silvestre Privada” – den ny kategori af private reservater, som blev indført i Nicaragua for få år siden, og som har været en stor succes.

Flere af de nævnte rapporter behandler fincaer i Nueva Segovia, samme departement som hvor Finca El*Doradito befinder sig, eller i nabo-departementet Jinotega, og det drejer sig om steder med karakteristika, som minder om Finca El*Doradito, altså kaffefincaer i bjergregnskovs-zonen.

Rapporterne er udarbejdet for CANTUR, det Nicaraguanske Kammer for Lille og Mellemstor Turistindustri. Hver rapport indeholder en gennemgang af fincaens geologiske og økologiske forhold, og kommer med anbefalinger om f.eks. anlæg af stier og potentiale for udvikling af turisme.

Hele hjemmesiden Bio-Nica er i det hele taget en fantastisk ressource, hvor tonsvis af download-bare materialer om Nicaragua, og især naturforhold i Nicaragua, er samlet lettilgængeligt.

TEKSTER & BILLEDER:
© Finca El*Doradito ApS. 2007-15
Layout J.P. Kjeldsen, ornit.dk
 
Finca El*Doradito ApS. · · · Højstrupvej 9, 7741 Frøstrup · · · Telf.: 4159 6539 · · · Email: (klik her)