logo

Nyhedsblog



Nødhjælp til Murra!

04/10/2008 kl. 12:52 af Mie Buus

Regntid i Murra. Foto: Mie Buus.Familie fra Murra. Foto: Mie Buus.Fra vore venner Gloria Carrión og Andreas Eriksen i Nicaragua har vi fået triste informationer om, at Murra-området er blevet ramt af usædvanligt voldsomme regnskyl, der har forårsaget store ulykker. Mange huse er helt eller delvist styrtet sammen – 33 familier er blevet evakuerede i den lokale kirke, politihovedkvarteret eller familiecentret. I alt er 136 personer direkte berørt af ulykkerne.
Mie hilser på mor og barn. Foto: Jørgen Peter Kjeldsen.Fra tidligere besøg i Murra ved vi, at det er et område hvor regn kan forårsage store problemer – nogle gader oversvømmes og vejene bliver ufremkommelige en tid; men de aktuelle regnskyl er usædvanlige både i styrke og varighed.
Venskabsforeningen Amigos de El Doradito opfordrer derfor alle til at yde hjælp til de nødstedte familier ved at sætte et beløb – stort eller lille – ind på vores konto i Merkur Bank 8401 1094384 (de fire første cifre er bankens registreringsnummer). Støtteindbetalingen må gerne være mærket nødhjælp.
Gennem vore venner i Nicaragua vil vi sørge for, at hjælpen kommer frem hurtigt og direkte.
Dreng med slangebøsse, Murra. Foto: Mie Buus.Legende børn, Murra. Foto: Mie Buus.Her på hjemme­siden vil vi infor­mere løbende om begi­ven­he­derne, og hvor­dan situa­tio­nen udvikler sig i Murra.

(Billederne vi viser her er fra et tidligere besøg i området, januar 2007).

TEKSTER & BILLEDER:
© Finca El*Doradito ApS. 2007-15
Layout J.P. Kjeldsen, ornit.dk
 
Finca El*Doradito ApS. · · · Højstrupvej 9, 7741 Frøstrup · · · Telf.: 4159 6539 · · · Email: (klik her)