logo

PR/Spredning af budskabet


Vi er meget interesserede i at udbrede kendskabet til Finca El*Doradito ApS., til Venskabsforeningen Amigos de El Doradito og til emner vedrørende Nicaragua, kaffedyrkning, natur, miljø, sociale forhold osv.

Det gør vi - udover via denne hjemmeside - på flere måder:

Foredrag

Vi tilbyder foredrag ledsaget af Powerpoint-præsentationer omhandlende forskellige emner, såsom:
  • Fugle og Kaffe. Hvorfor er der flere fugle i skyggekaffeplantager? Når man siger, at det er verdens mest naturnære landbrugsproduktion, hvad menes der med det?
  • Amigos betyder venner. Om det sociale arbejde, som Amigos de El Doradito udfører i Murra Kommune i det nordlige Nicaragua. Om verdensmarkedsprisernes betydning for fattige kaffebønder. Om lang vej til skole ad mudrede muldyrstier.
  • Kend din kaffe - dyrk den selv. Om anpartsselskabet Finca El*Doradito ApS. Hvad er fascinationen ved selv at eje regnskov og dyrke kaffe i Nicaragua? Om vort engagement i lokalsamfundet - andelstanken virker stadig i Nicaragua.
-eller "skræddersyede" foredrag til den enkelte begivenhed.

Betaling for foredragene aftales individuelt, men honoraret går i alle tilfælde ubeskåret til Venskabsforeningen Amigos de El Doradito's sociale arbejde i Murra Kommune.

Foldere, plakater og andet grafisk materiale

Vi har fremstillet forskellige materialer, der er tilgængelige som højtopløselige .pdf-filer til download. Folderne, plakaterne og kalenderen er således til fri afbenyttelse, forudsat de anvendes til formål, der stemmer overens med vort værdigrundlag. Der er copyright på alt materiale, så enhver anvendelse i kommercielt øjemed kan kun ske efter aftale med Finca El*Doradito ApS. eller Venskabsforeningen Amigos de El Doradito.

Filerne kan hentes her:

Desuden deltager vi i arrangementer som har til formål at udbrede kendskabet til kaffe og kaffens vej fra bonden til brugeren. Vi har bl.a. deltaget i arrangementet Kaffens Dag, arrangeret af Dansk Kaffe Netværk, i november 2009.

.
TEKSTER & BILLEDER:
© Finca El*Doradito ApS. 2007-15
Layout J.P. Kjeldsen, ornit.dk
 
Finca El*Doradito ApS. · · · Højstrupvej 9, 7741 Frøstrup · · · Telf.: 4159 6539 · · · Email: (klik her)