logo

NyhedsblogKaffe-weekend

09/11/2009 kl. 14:05 af Jørgen Peter Kjeldsen

Vores hjørne i Café Kridt på Kaffens Dag. Foto: Jørgen Peter Kjeldsen.

Søren Sommer fortæller caféens gæster om El Doradito og kaffen. Foto: Jørgen Peter Kjeldsen.

Den netop afsluttede weekend stod i kaffens tegn for både anpartsselskabet og venskabsforeningen.

Ved to lejligheder repræsenterede nogle af vore medlemmer de to sider af vort arbejde. Lørdag eftermiddag og aften deltog vi i Kaffens Dag-arrangementet, som Dansk Kaffe Netværk koordinerede på landsplan. Det foregik på Café Kridt i Aabenraa – stedet var valgt fordi to af vore medlemmer, Kirsten Hansen og Søren Sommer, har hjemby i denne smukke købstad.

Begivenheden havde fået pæn dækning i de sønderjyske medier på forhånd, med to indslag på to forskellige radiokanaler (bl.a. DR’s P4), og disse artikler i lokal-aviserne: Aabenraa Ugeavis og Budstikken (side 15).

Caféen var godt besøgt, og alle gæster fik tilbudt en kop gratis El*Doradito-kaffe. Der var også poser med kaffen til salg. Det gav udgangspunkt for en snak om kaffe og kvalitet, samt miljømæssige og sociale forhold i området, hvor vores finca ligger, samt i Nicaragua i det hele taget.

Alle gæsterne fik udleveret Amigos-folderen, og nogle af dem tilkendegav interesse i at støtte vort arbejde.

Det var en hyggelig dag på caféen hvor vi fik lejlighed til at slå lidt på tromme for vort projekt, og vi fik mange positive tilkendegivelser.

Fra koncerten. Foto: Karsten Nielsen.Søndag aften var der så koncert med nicaraguanske Katia Cardenal i Skanderborg. Stedet ligger tæt på vores “østjyske højborg” (hovedparten af medlemmerne ialfald i anpartsforeningen bor i Århus og omegn), så der var en pæn repræsentation af folk med tilknytning til El Doradito på den ene eller anden måde. Også her serverede vi kaffe for gæsterne forud for koncerten og i pausen, og fik lejlighed til at dele foldere ud.

Katia Cardenal – akkompagneret af sin datter – leverede en koncert med både egne og traditionelle nicaraguanske numre, samt naturligvis inspiration fra Carlos Mejía Godoy m.fl. Det var en dejlig koncert med tydelige rødder i den nicaraguanske tradition, men fremført i en moderne fortolkning med et stærkt personligt præg.

TEKSTER & BILLEDER:
© Finca El*Doradito ApS. 2007-15
Layout J.P. Kjeldsen, ornit.dk
 
Finca El*Doradito ApS. · · · Højstrupvej 9, 7741 Frøstrup · · · Telf.: 4159 6539 · · · Email: (klik her)